Zastave

Zastave so že vrsto let ena izmed glavnih dejavnosti našega poslovanja. Že od nekdaj so namenjene izražanju pripadnosti državi, pogosto pa najdejo svoje mesto tudi kot zelo učinkovit del vizualne komunikacije podjetij. V naši ponudbi najdete reklamne, državne, občinske, društvene, žalne in druge zastave po naročilu, kakor tudi notranje svečane zastave in manjše namizne zastavice.
Standardne velikosti državnih zastav so 70×140 cm in 100×200 cm (slovenska zastava ima predpisano razmerje med stranicama 1:2), reklamne zastave imajo najpogosteje velikost 100×300 cm. Seveda pa upoštevamo tudi vaše želje in potrebe, tako da so lahko poljubnih velikosti in oblik.

Svečane zastave - OKRAS d.o.o.

Izdelava zastav

Bazo zastav vseh držav sveta redno ažuriramo, vnašamo morebitne spremembe in tako zagotovljamo, da so državne zastave potiskane pravilno po veljavnih predpisih. Tudi izdelava občinskih zastav vseh slovenskih občin je v skladu s trenutno veljavnimi občinskimi odloki posameznih občin. Za reklamne zastave pa potrebujemo grafično podobo, ki nam jo pošljete po elektronski pošti.

Tisk poteka z digitalno sublimacijsko tehniko, ki zagotavlja obstojne in intenzivne barve, saj so vlakna tkanine obarvana globinsko in ne le povšinsko.  Z uporabo visoko kakovostnih materialov, ki so prilagojeni za zunanjo uporabo, naše zastave kljubujejo tudi najtežjim vremenskim pojavom. Glede na lokacijo in izpostavljenosti vetru lahko izbirate med več materiali: standardni zastavolin, obstojnejši luknjičast poliester ali izredno kvaliteten dralon. Notranje svečane zastave tiskamo na poliester s posebnim premazom, ki daje zastavi sijoč, svilnat videz in omogoča tisk tudi najzahtevnejših motivov.

Vse pri nas izdelane zastave so obrobljene z dvojnimi šivi, najbolj izpostavljene točke so dodatno ojačane in po potrebi  (glede na način pritditve) opremljene s poliesterskim trakom ter karabini za pritditev.

Prodaja zastav

Informacije o zastavah lahko pridobite preko elektronske pošte, s klicem na telefonsko številko ali preko spletnega obrazca za povpraševanje. Cena zastav je odvisna od velikosti, količine in izbranega materiala. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili s cenovno ponudbo, ki vas zagotovo ne bo razočarala.

Comments are closed.