Zastave občine Cirkulane

Izdelujemo občinske zastave občine Cirkulane

V našem podjetju se ukvarjamo z izdelavo občinskih zastav. Pri tisku vedno upoštevamo veljavni občinski odlok, ki določa geometrijska, likovna in barvna pravila zastave in njenih elementov. Vse zastave imajo zarobljene robove za večjo obstojnost, ponavadi imajo zašit žep za namestitev na drog, seveda pa po želji zašijemo tudi karabine ali trakove.

Zastava Cirkulane

Zastava je modre barve z atributom narobe obrnjenega sidra iz občinskega grba in dveh rumenih prog. Atribut narobe obrnjeno sidro je rumene barve, ki je postavljeno v sečišču diagonale zastave. Levo modro polje ene šestine oziroma zgornjo modro polje ene šestine zaključuje rumena proga širine oziroma višine ene devetine dolžine horizontalne oziroma vertikalne zastave.
Osrednje modro polje štirih devetin na katerem je atribut narobe obrnjenega sidra zaključuje rumena proga širine oziroma višine ene devetine horizontalne oziroma vertikalne zastave. Zastava pravokotne oblike, razmerje njene višine “V” proti njeni dolžini “L” je ena proti dve celi in pet desetin oziroma “V” : “L” = 1 : 2,5.

Zastava ima vertikalno in horizontalno različico.

Izdelavo zastav v občini Cirkulane so nam zaupali:

  • Občina Cirkulane
  • Osnovna šola Cirkulane – Zavrč

Comments are closed.