Izdelava zastav

Svečane zastave - OKRAS d.o.o.

Izdelava zastav

Bazo zastav vseh držav sveta redno ažuriramo, vnašamo morebitne spremembe in tako zagotovljamo, da so državne zastave potiskane pravilno po veljavnih predpisih. Tudi izdelava občinskih zastav vseh slovenskih občin je v skladu s trenutno veljavnimi občinskimi odloki posameznih občin. Za reklamne zastave pa potrebujemo grafično podobo, ki nam jo pošljete po elektronski pošti.

Tisk poteka z digitalno sublimacijsko tehniko, ki zagotavlja obstojne in intenzivne barve, saj so vlakna tkanine obarvana globinsko in ne le povšinsko.  Z uporabo visoko kakovostnih materialov, ki so prilagojeni za zunanjo uporabo, naše zastave kljubujejo tudi najtežjim vremenskim pojavom. Glede na lokacijo in izpostavljenosti vetru lahko izbirate med več materiali: standardni zastavolin, obstojnejši luknjičast poliester ali izredno kvaliteten dralon. Notranje svečane zastave tiskamo na poliester s posebnim premazom, ki daje zastavi sijoč, svilnat videz in omogoča tisk tudi najzahtevnejših motivov.

Vse pri nas izdelane zastave so obrobljene z dvojnimi šivi, najbolj izpostavljene točke so dodatno ojačane in po potrebi  (glede na način pritditve) opremljene s poliesterskim trakom ter karabini za pritditev.

Comments are closed.